Yasinblog

ما در این وبلاگ قصد داریم تا مطالب مفیدی را به شما ارائه دهیم.

Yasinblog

ما در این وبلاگ قصد داریم تا مطالب مفیدی را به شما ارائه دهیم.

۴ مطلب در مهر ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خرید برنج های ایرانی و خارجی به صورت آنلاین یکی مشکلات مشتریان است. دلیل این مشکل هم عدم اعتماد مردم به خرید برنج به صورت آنلاین است. در این مقاله می خواهیم بهترین سایت های خرید را به شما معرفی کنیم پس تا آخر با همراه باشید.

 

تی جیب

فروشگاه اینترنتی تی جیب یکی از سایت های تخصصی در زمینه برنج است که از حدود دو سال پیش شروع به فعالیت کرده است و سعی دارد تا برنج های ایرانی و خارجی را با قیمت مناسب و کیفیت بالا به مشتریان ارائه دهد.  برای خرید از این فروشگاه به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

فروشگاه اینترنتی برنج کاسپین

این سایت یکی از بهترین فروشندگان برنج به صورت آنلاین می باشد که بیش از ۲ سال است که به صورت تخصصی در زمینه انواع برنج فعالیت دارد. ارسال به تمام نقاط و پشتیبانی ۲۴ ساعته یکی از مهم ترین ویژگی های این برنج می باشد. برای خرید می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

اسنپ مارکت

همان طور که می دانید اسنپ مارکت یکی از بیزینس های زیرمجموعه شرکت اسنپ می باشد که در زمینه فروش اینترنتی کالای سوپرمارکتی فعالیت دارد. این سایت به دلیل حذف دلال ها و فروش مستقیم توسط کارخانه دارد قیمت های محصولات را به شدت پایین آورده است. برای خرید از این فروشگاه می توانید به سایت یا اپلیکیشن اسنپ مارکت مراجعه کنید.

 

اسنپ مارکت

 

گیلان کشت

این سایت یکی از فروشگاه های تخصصی برنج است که بسیار قدیمی و قدرتمند ظاهر شده که توانسته رقبای قدرتمندی مانند؛ دیجی کالا و ترب را کنار بزند. این سایت روی کلمات پرسرچ مانند؛ "خرید برنج هاشمی" در موتور جستجوی گوگل رتبه یک را به خود اختصاص داده است. در کنار تمام این ها این سایت محصولات را با اسم برند خود به فروش می رساند. یعنی یک کارخانه برنجکوبی به نام خود دارد و به همین سبب قیمت محصولات بسیار پایین و کیفیت آن افزایش پیدا می کند. برای خرید کافی است کلمه گیلان کشت را سرچ کنید و یا به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

برنج تو

این سایت یکی از فروشگاه های پرفروش برنج مخصوصا برنج طارم است. این فروشگاه هم محصولات را با اسم برند خود به فروش می رساندو همین امر سبب افزایش فضای رقابتی با برندهای معتبر مانند؛ طبیعت و گلستان می شود. برای خرید این برنج می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

کاویش

کاویش یکی از سایت های پرطرفدار در زمینه فروش برنج است که رتبه خوبی در نتایج گوگل دارد و چندین سال در این زمینه به صورت تخصصی فعالیت دارد. این سایت هم تمامی محصولات را با نام برند خود می فروشد. این سایت به تازگی کالاهای کنسروی مانند؛ رب گوجه فرنگی با اسم خود به بازار عرضه کرده است که طرفداران زیادی دارد. برای خرید انواع برنج می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

 

اکالا

سایت اکالا یکی دیگر فروشگاه های فروش آنلاین کالاهای سوپرمارکتی است که زیرمجموعه فروشگاه زنجیره ای افق کوروش می باشد. اکالا علاوه بر سایت، اپلیکیشن قدرتمندو پرطفداری دارد که بیش از ۱ میلیون دانلود در پلی استور دارد. برای خرید برنج و انواع کالاهای سوپرمارکتی می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

 

باسلام

باسلام یک بازار اجتماعی آنلاین است که از سال ۱۳۹۷ شروع به فعالیت کرده است. در این سایت توسط فروشندگان تامین و فروخته و ارسال می شود. در واقع هر یک از مشتریان یک غرفه در سایت دارند که می توانند محصولات خود را در آن به فروش برسانند. برای خرید آنلاین از این سایت می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

 

دیجی کالا

فکر نکنم کسی باشد که با سایت دیجی کالا آشنا نباشد. دیجی کالا بزرگترین فروشگاه اینترنتی خاورمیانه است که بیش از ۴ میلیون کالا و ماهانه میلیون ها بازدید کننده دارد. شما هرچیزی را که احتیاج داشته باشید در این سایت پیدا می کنید. این سایت به تازگی سایت و اپلیکیشن جدیدی به نام دیجی کالا جت را راه اندازی کرده است که کالاهای سوپرمارکتی مانند؛ برنج، رب، روغن، تخم مرغ و کلیه کالای سوپرمارکتی را زیر ۳۰ دقیقه و کاملا رایگان به تمام نقاط تهران ارسال می کند.

 

 

منبع: https://tijib.com/blog/the-best-sites-for-buy-rice/

  • محمدحسن هدایت پناه
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شله زرد: یکی دسر خوشمزه یکی از مهم ترین خاطره های ما در ماه مبارک رمضان است که با تزئین دارچین عطر و بوی خاصی به محیط می دهید. شله زرد یکی از بهترین و سالم ترین دسرهایی است که هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان مفید است

شله زرد گزینه مناسبی برای ماه مبارک رمضان می ‌باشد. می ‌توان شله زرد را به صورت قالبی یا به صورت تک نفره تهیه نمود. شله زرد یکی از اصیل ترین دسرهای ایرانی می ‌باشد که در کرمان به نام ابراهیم خانی معروف است.

 

مواد لازم برای ۴ نفر

برنج نیم دانه ایرانی:  ۱ پیمانه

آب:  ۷ پیمانه

شکر:  یک و نیم پیمانه

گلاب:  نصف پیمانه

کره:  ۵۰ گرم

خلال بادام و پسته: یک چهارم پیمانه

عرق هل:  ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده غلیظ: نصف پیمانه

 

 

طرز تهیه شله زرد

 

مرحله اول

برای تهیه شله زرد و خوشمزه ابتدا برنج را از شب قبل درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم، سپس به حدی آب اضافه می کنیم که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. دقت کنید که نیاز به استفاده از نمک نیست.

 

 

طرز تهیه شله زرد مجلسی

 

 

مرحله دوم

در این مرحله ۳۰ دقیقه قبل از شروع آشپزی خلال بادام و خلال پسته را داخل یک کاسه ریخته و نصف پیمانه گلاب به آن اضافه می کنیم این کار باعث می شود که خلال پسته و بادام به خوبی خیس بخورند و همچنین نرم و معطر شوند.

مرحله سوم

برنج خیسانده شده را با آب روی حرارت متوسط قرار می ‌دهیم و اجازه می‌ دهیم به مدت یک ساعت بپزد و به قول معروف دانه برنج ها بشکفد. بعد از این مدت زعفران را به آن اضافه می‌ کنیم و بعد از ده دقیقه شکر را می ‌ریزیم.

 

 

مرحله چهارم

در مرحله چهارم از طرز تهیه شله زرد به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا شکر داخل آن حل شود‌. به این نکته مهم توجه کنید که هیچ وقت زعفران را بعد از شکر اضافه نکنیم چون شکر باعث می‌شود زعفران به خوبی رنگ به برنج ندهد و باعث می شود که شله زرد به خوبی رنگ نگیرد.

 

طرز تهیه شله زرد برای 4 نفر

مرحله پنجم

نکته دیگری که باید به آن توجه شود این است که بعد از اضافه کردن شکر شله زرد رقیق تر می ‌شود، پس قبل از اضافه کردن شکر میزان غلظت را تست می‌ کنیم.  حالا  خلال ها همراه با گلاب، عرق هل و کره را به آن اضافه می کنیم.

 

 

مرحله ششم

وقتی همه این ها را اضافه کردیم یک ربع به آن زمان می ‌دهیم تا جا بیفتد و زیر حرارت را خاموش می ‌کنیم و روی درب قابلمه دم کنی می‌ گذاریم و یک ربع اجازه می‌ دهیم با شعله خاموش و با حرارت خودش دم بکشد.

مرحله هفتم

این کار باعث می‌ شود که شله زرد بعد از سرد شدن، روی آن ترک نخورد و آب نیندازد‌. شله زرد ها را داغ داغ داخل کاسه ها سرو می‌ کنیم و کمی که خنک شد و رویه گرفت، با خلال پسته و بادام و دارچین تزیین می کنیم.

پخت شله زرد

مرحله هشتم

نکته دیگری که باید به آن توجه کنیم این است که شله زرد بعد از سردشدن غلیظ تر می ‌شود پس خیلی سفت بر نداریم. می‌توانیم از شب قبل برنج را با هفت پیمانه آب بگذاریم خیس بخورد و زعفران را هم همان موقع به آن اضافه کنیم، طبق تجربه این روش بهتر است.

 

 

جمع بندی

ما در این مقاله طرز تهیه شله زرد را به خوبی یاد گرفتیم و الان می دانیم که یک شله زرد خوشمزه چه مواد نیاز دارد. امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید و این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

 

 

منبع: https://tijib.com/blog/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b4%d9%84%d9%87-%d8%b2%d8%b1%d8%af-%d9%85%d8%ac%d9%84%d8%b3%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-4-%d9%86%d9%81%d8%b1/

  • محمدحسن هدایت پناه
  • ۰
  • ۰

شما عاشق این کیک توت فرنگی تازه ساخته شده با توت فرنگی خانگی خواهید شد. این مرطوب، لطیف و زیباترین کیک صورتی است! این دستور غذا لایه‌های کیک با طعم توت‌فرنگی را با پنیر خامه‌ای با طعم توت‌فرنگی ترکیب می‌کند، بنابراین با هر لقمه طعم توت‌فرنگی تازه دریافت می‌کنید.

 

 

طرز تهیه کیک توت فرنگی

این کیک از ابتدا با دستور کیک توت فرنگی درست شده است، یک کیک بسیار لذت بخش و زیبا است. این کیک با طعم های توت فرنگی و سایه ای زیبا از صورتی، برای هر موقعیتی عالی است. بدون مخلوط جعبه یا Jell-O در این کیک! این کیک که با توت فرنگی واقعی درست شده است، با خرده های سبک و لطیف خود ظاهر را می دزدد.

این کیک پر شده و پوشیده شده در یک فراستینگ پنیر خامه ای توت فرنگی فوق العاده است، این کیک دارای طعم توت فرنگی است. اگر توت فرنگی اضافی در دست دارید، دستور کیک توت فرنگی، دستور پای توت فرنگی، دستور کیک شکلاتی توت فرنگی را درست کنید. یا اگر دستور کیک ساده دیگری می خواهید، دستور کیک قرمز مخملی یا دستور کیک وانیلی را امتحان کنید.

 

کره – کره بدون نمک بخرید تا از طعم نمکی کیک و کره جلوگیری کنید زیرا نمک به کیک اضافه شده است.

تخم مرغ – در این دستور غذا از سفیده تخم مرغ زیادی استفاده می شود تا کیک سبک و پفی بماند. زرده‌های تخم‌مرغ را برای دستور تهیه کرم بروله من ذخیره کنید.

شیر – برای افزودن حداکثر غنای و حالت خامه ای به کیک، حتما از شیر پرچرب استفاده کنید.

کاهش توت فرنگی – کاهش پوره توت فرنگی راز یک کیک توت فرنگی و فراستینگ خوش طعم است. افزودن توت فرنگی به طور مستقیم به خمیر یا فراستینگ، طعم توت فرنگی را در کل کیک ترکیب نمی کند و فقط پوره کردن توت فرنگی مایعات زیادی به کیک و فراستینگ اضافه می کند. کاهش توت فرنگی بیشترین طعم را تضمین می کند.

پنیر خامه ای – حتما از پنیر خامه ای پر چرب استفاده کنید نه از نوع قابل پخش در وان. پنیر خامه ای سرد به خوبی مخلوط نمی شود، بنابراین مطمئن شوید که آن را به دمای اتاق برسانید.

 

 

کیک توت فرنگی خوشمزه

 

 

۱. در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

۲. در کاسه یک همزن پایه دار با ضمیمه پدال، کره را با سرعت متوسط ​​بزنید تا کرم رنگ شود. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا سبک و پفکی شود. کاسه را صاف کنید و سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا خوب ترکیب شده و کاملا پف کند. سرعت را به پایین کاهش دهید.

۳. مخلوط آرد را به صورت دسته ای به مخلوط کن اضافه کنید.

۴. آرد را به طور متناوب با شیر و کم توت فرنگی مخلوط کنید، فقط تا زمانی که ترکیب شوند. توقف کنید و در صورت نیاز کاسه را خراش دهید. در صورت تمایل، یک یا دو قطره رنگ خوراکی صورتی را مخلوط کنید.

۵. خمیر را بین ۲ قالب کیک گرد ۹ اینچی کره ای تقسیم کنید. به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که کیک فنری شود و از کناره های تابه ها جدا شود بپزید. اجازه دهید کیک ها به مدت ۲۰ دقیقه در قالب ها خنک شوند و سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.

۶. در یک کاسه بزرگ همزن یا کاسه یک همزن ایستاده که به ضمیمه پارویی تعبیه شده است، پنیر خامه ای، کره، وانیل و نمک را با همزن بزنید تا نرم و پفی شود. در حالی که همزن روشن است، به تدریج پودر قند را به صورت متناوب با یک قاشق غذاخوری پوره توت فرنگی اضافه کنید.

سرعت را به متوسط ​​افزایش دهید و بزنید تا پف کند. سپس کیک توت فرنگی را با اضافه کردن فراست بین لایه های کیک و قسمت بیرونی کیک جمع کنید.

 

 

 

نکات حرفه ای برای تهیه این دستور غذا

اگر روی لایه های کیک توت فرنگی شما گنبدی است، از یک چاقوی دندانه دار برای جدا کردن بالای گنبدها استفاده کنید تا بتوانید آنها را به طور مساوی روی هم قرار دهید. روش دیگر، از نوارهای کیک برای کمک به بیرون آمدن یکنواخت لایه های کیک استفاده کنید. نوارهای کیک با خنک‌تر نگه داشتن لبه بیرونی تابه کار می‌کنند تا اطمینان حاصل شود که کل کیک با همان سرعت بالا می‌رود و از تشکیل گنبد در وسط جلوگیری می‌کند.

اگر نمی خواهید نوارهای کیک بخرید، من یک پست در مورد نحوه تهیه نوارهای کیک دارم. من به شدت توصیه می کنم از یک ترازو برای اندازه گیری آرد خود استفاده کنید زیرا دقیق ترین روش است. اگر ترازو ندارید، آرد خود را با قاشق پف کنید و سپس آن را قبل از اینکه با چاقو صاف کنید، داخل فنجان ها بریزید. این روش از بسته بندی بیش از حد لیوان اندازه گیری جلوگیری می کند.

اگر مواد در یخچال (تخم مرغ، شیر و پنیر خامه ای) قرار داشتند، بهتر است قبل از استفاده آنها را به دمای اتاق برسانید، بنابراین بدون مخلوط شدن زیاد، به خوبی با خمیر مخلوط می شوند. توصیه می کنم از رنگ خوراکی ژل استفاده کنید زیرا رنگ غلیظ تر است و مایع اضافی به مایه کیک توت فرنگی اضافه نمی کند.
مطمئن شوید که مخلوط آرد و مواد مرطوب را به طور متناوب از دست ندهید. اگر مواد مرطوب را به یکباره به مخلوط کن اضافه کنید، خطر جدا شدن خمیر را دارید.
مراقب باشید که خمیر کیک توت فرنگی را بیش از حد مخلوط نکنید، زیرا منجر به یک کیک متراکم و خشک می شود. پس از اینکه تمام آرد در خمیر مخلوط شد، مخلوط کردن را متوقف کنید.

 

 

کیک توت فرنگی خانگی

 

 

چگونه توت فرنگی را کاهش دهیم؟

برای کاهش توت فرنگی، ابتدا ۱ پوند توت فرنگی تازه را بشویید و پوست بگیرید. برای توت فرنگی یخ زده، قبل از استفاده آنها را آب کنید. توت فرنگی ها را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط ​​بگذارید تا بجوشد و مرتب هم بزنید. بپزید تا حدود نصف شود، ۲۵ دقیقه برای تازه و تا ۴۵ دقیقه برای منجمد.

شما باید ۱ فنجان کاهش داشته باشید. قبل از استفاده بگذارید کاملا خنک شود. شکر را به کاهش اضافه نکنید. اگر می خواهید به جای آن از مربای آماده استفاده کنید، شکر کیک را ⅓ فنجان کم کنید.

اگر توت فرنگی های شما خیلی خوش طعم نیستند یا می خواهید طعم توت فرنگی قوی تری داشته باشد، می توانید تا ۱ قاشق چای خوری عصاره توت فرنگی را به خمیر کیک و فراستینگ اضافه کنید.

 

 

منبع

 

  • محمدحسن هدایت پناه
  • ۰
  • ۰

بسیاری از ما با عسل، محصول شیرین و شربتی گرده افشانی زنبور عسل آشنا هستیم. یک ماده رایج در دستور العمل های شیرین و شور، همچنین از دیرباز به عنوان یک ماده درمانی در طب سنتی استفاده می شود. عسل به دلیل فواید پوستی فراوانی که دارد یک ماده طبیعی موی طبیعی محبوب است. در اینجا ما به ۱۰ دلیل برای استفاده از عسل روی موهای خود، از جمله برای رشد مو، جلوگیری از شکستن مو و موارد دیگر، نگاه خواهیم کرد.

 

 

خواص عسل برای مو

 

۱. عسل برای رشد مو

عسل به دلیل توانایی آن در تقویت رشد سلولی به عنوان یک درمان برای بهبود زخم استفاده می شود. یک بررسی در سال ۲۰۱۳ نشان می دهد که عسل می تواند رشد سلول های اپیتلیال (پوست) را افزایش دهد. پوست سر مملو از سلول های اپیتلیال است که فولیکول ها و مجاری بسیار مهم برای رشد مو را تشکیل می دهند.

 

 

۲. عسل برای حالت دهنده مو

درمان های حالت دهنده برای بازگرداندن رطوبت به موهای شما طراحی شده اند. بسیاری از درمان های حالت دهنده مو همچنین حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مفید هستند. همانطور که مشخص است، عسل دارای خواص مرطوب کنندگی است که به حفظ حالت و سلامت موهای شما کمک می کند. همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و آنتی اکسیدان است.

 

 

۳. عسل برای درخشندگی مو

عسل هم خاصیت نرم کنندگی و هم مرطوب کنندگی دارد و آن را به یک مرطوب کننده عالی برای مو تبدیل می کند. نرم کننده ها فولیکول های مو را صاف می کنند و به موهای کدر درخشندگی می بخشند. مرطوب کننده ها با مولکول های آب پیوند می خورند و به رشته های خشک رطوبت می افزایند. با مرطوب کردن و درخشندگی، عسل می تواند به بازیابی درخشندگی طبیعی موهای شما کمک کند.

 

 

مهم ترین خاصیت های عسل برای مو

 

 

۴. عسل برای روشن شدن مو

عسل حاوی گلوکز و همچنین آنزیمی به نام گلوکز اکسیداز است. این آنزیم گلوکز را تجزیه می کند و پراکسید هیدروژن را پشت سر می گذارد. پراکسید هیدروژن قادر به سفید کردن ملانین است، رنگدانه ای که مسئول رنگ دادن به موهای شماست. ماندن عسل روی موهایتان برای مدت طولانی می تواند جایگزینی طبیعی برای درمان های شیمیایی خشن سفید کننده باشد.

 

 

۵. عسل برای شکستن مو

کراتین یک پروتئین ضروری است که به ساختار و استحکام موهای شما می افزاید. درمان‌های پروتئینی بخش محبوبی از روتین‌های مدرن مو هستند و می‌توانند به بازیابی تارهای ضعیف و شکننده کمک کنند. عسل حاوی تقریباً ۰.۵ درصد پروتئین منبع مورد اعتماد است. این ممکن است زیاد به نظر نرسد، اما می تواند در ترکیب با سایر ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عسل مفید باشد.

 

 

۶. عسل برای ریزش مو

موها به عنوان بخشی از چرخه رشد طبیعی روزانه می ریزند. با این حال، برخی از افراد متوجه می شوند که موهایشان بیش از حد معمول می ریزد. اگر بیشتر از آنچه که احساس می کنید موهایتان می ریزد، با پزشک خود تماس بگیرید تا علت آن را بیابد. گاهی اوقات می تواند به سادگی موهای آسیب دیده باشد. اگر موهای شما آسیب دیده است و به مقداری TLC نیاز دارد، تمام فواید عسل را در نظر بگیرید.

 

 

فواید عسل برای مو

 

 

۷. عسل برای رفع موهای زائد

در حالی که عسل به اندازه موم زنبور عسل برای از بین بردن موهای زائد بدن موثر نیست، اما برای موهای نازک یا پوست حساس گزینه ای عالی است. برای استفاده از عسل برای رفع موهای زائد، این دستور را امتحان کنید:

 

۱ قاشق غذاخوری را با هم مخلوط کنید. عسل و ۱/۲ قاشق غذاخوری آب لیمو.
این مخلوط را روی نواحی کوچکتر مانند لب بالایی بمالید.
بگذارید حدود ۲۰ دقیقه روی آن بماند.
آن را با یک دستمال مرطوب و گرم پاک کنید.
ناحیه مورد نظر را با آب سرد خشک کنید تا هر گونه تحریکی کاهش یابد.

 

 

۸. عسل برای موهای طبیعی

بخش بزرگی از مراقبت از موی طبیعی این است که مطمئن شوید مو و پوست سر شما تمیز و مرطوب است. قبل از شروع سفر طبیعی موهای خود، سم زدایی مو را در نظر بگیرید.

در حین سم زدایی، استفاده از عسل می تواند به تقویت آمینو اسیدهای مفید، ویتامین ها و مواد معدنی به موهای شما کمک کند. حتی می توانید بعد از سم زدایی از عسل استفاده کنید تا فرهای خود را مرطوب نگه دارید و رشد کنید.

 

 

۹. عسل برای داشتن پوست سر سالم

سالم نگه داشتن پوست سر جزء ضروری داشتن موهای سالم است. تجمع کثیفی، روغن یا حتی محصولات مو می تواند این کار را دشوار کند. می‌توانید از عسل در درمان‌های پوست سر برای تمیز کردن پوست سر و تسکین شرایطی مانند شوره سر و درماتیت استفاده کنید. همچنین فواید مرطوب کنندگی هم برای مو و هم برای پوست سر دارد.

 

 

۱۰. عسل برای شرایطی که مو را تحت تاثیر قرار می دهد

برخی از بیماری های التهابی پوست، مانند پسوریازیس و اگزما، می توانند روی پوست سر تأثیر بگذارند. منبع معتبر تحقیقاتی نشان داده است که عسل دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

آنتی اکسیدان ها یک ترکیب مهم در درمان این شرایط هستند. علاوه بر این، مواد ضدالتهابی منبع معتبر ممکن است به کاهش شدت شیوع بیماری های پوستی کمک کند.

 

 

جمع بندی

عسل یک محصول طبیعی عالی برای مو است که می تواند به تنهایی استفاده شود یا در سایر درمان های طبیعی مو گنجانده شود، می تواند رشد سلولی را تقویت کند، به حفظ رطوبت کمک کند و مواد مغذی را به مو و پوست سر بازگرداند.

حتی ممکن است به کاهش شرایط التهابی پوست در صورت استفاده با سایر درمان‌ها کمک کند. برای داشتن موهایی سالم تر و شادتر، عسل ارگانیک و فرآوری نشده را به برنامه روزانه موهای خود اضافه کنید.

 

 

 

منبع: https://tijib.com/blog/properties-of-honey-for-hair/

 

 


 

 

  • محمدحسن هدایت پناه