آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. ما در این مقاله قصد داریم تا این غذای خوش طعم را به شما آموزش دهیم پس تا آخر این مقاله با تی جیب همراه باشید.
مواد لازم برای پخت آلبالو پلو
1 عدد پیاز متوسط
4 پیمانه برنج
200 گرم شکر
500 گرم آلبالو
روغن مایع به میزان لازم
300 گرم گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نکته مهم: برای اینکه آلبالو پلوی خوش طعمی داشته باشیم از برنج های ایرانی مانند؛ برنج هاشمی و یا برنج دم سیاه استفاده کنید. البته قیمت برنج هاشمی و دم سیاه بسیار بالاست و اکثرا توانایی خرید آن را ندارند.
مرحله اول
ابتدا آلبالوها را به خوبی می شوییم و هسته های آن را بیرون می آوریم، سپس داخل قابلمه می ریزیم تا با حرارت پخته و غلیظ شود حالا می توانیم برنج از درون یک سبد رد کنیم تا به آب آلبالو تبدیل شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با گوشت خرده و کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و ورز می دهیم. سپس گوشت ها را شکل توپ های گرد در می آوریم.
مرحله سوم
در این مرحله کمی درون تابه ریخته و گوشت های قلقلی را درون تابه سرخ می کنیم
مرحله چهارم
درون قابلمه 4 پیمانه برنج می ریزیم و آن را به خوبی می شوییم، سپس درون قابلمه تا جایی آب می ریزیم که آب از روی برنج به اندازه یک بند انگشت بالاتر آمده باشد حالا کمی نمک به آن اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا برنج جوش بیاید سپس برنج را درون یک سبد می ریزیم و ته قابلمه کمی آب، روغن و در صورت تمایل زردچوبه اضافه کنید.
مرحله پنجم
با کفگیر یه لایه برنج ته قابلمه می ریزیم حالا یک لایه گوشت های قلقلی و آلبالو را روی برنج می ریزیم و دوباره یک لایه برنج می ریزیم این کار چند بار انجام می دهیم سپس آب آلبالو و یک قاشق غذاخوری روغن به برنج اضافه می کنیم. شعله را زیاد می کنیم و وقتی که درون قابلمه بخار بلند شد شعله را کم می کنیم تا با حرارت ملایم بپزد. آلبالو پلوی ما حاضر است، نوش جان.
نکته مهم
به جای گوشت می توانید از مرغ هم استفاده کنید.
منبع : Yasinhdp